JCSR clan | COD4 - Call of Duty 4

jcsr gyorsüzenő

JCSR vs CFH újévi fregfeszt :-)

2006-01-02 11:24:19 / erdos

Január elsején igen másnapos bandával készültünk a CB 4. helyezettje, a svéd CFH csapata ellen. Az el?jelek nem igazán nekünk kedveztek, csak a legvégére lettünk meg 11-en így emberhátrányban kellett játszanunk egy ilyen szint? csapat ellen. Kicsit kapkodva szétdobtuk a posztokat és belecsaptunk a lecsóba.


OILFIELDS



JCSR-kína


Számomra érthetetlen módon a csapattársaim nem voltak hajlandóak mérlegelni a tényt hogy kevesebben vagyunk és esélytelenebbek is és oroszlánként vetették magukat nagynev? ellenfelünkre. Remek játékkal hoztuk a kört még úgy is hogy vagy kétszer is teljesen a nulláról kellett újrakezdenünk a támadásainkat.


JVSR-CFH


261-221


JCSR-usmc


Ebben a körben még rátettünk egy lapáttal és mintha mi lettünk volna eggyel többen vertük el ellenfelünket.


JCSR-CFH


272-205



ZATAR WETLANDS


A szegény embert az ág is húzza. Nem elég hogy kevesebben voltunk, a szerverük többségünk számára teljesen játszhatatlan volt. Aki játszott már egy keveset tisztában van vele mit is jelent a 160-170 es ping.


JCSR-mec


Ilyen pingek mellett is szépen tartotta magát a csapat emberhátrányban és egykét zseniális egyéni akcióval megkavartuk az ellenfelet.


JCSR-CFH


241-234



JCSR-usmc


sajnos mindentündérmese véget ér egyszer, t?lünk is elpártolt a szerencse. Képtelenek voltunk akárkit is lel?ni így ebben a körben elbuktuk az egész partit.


JCSR-CFH


104-301



Összességében a csapat elszántan küzdött, reméljük hogy a visszavágón meg tudjuk mutatni mi is a magyarok istene, gratulálok mindenkinek.


JCSR-CFH


878-961