JCSR clan | COD4 - Call of Duty 4

jcsr gyorsüzenő

JCSR vs BIA steel panthers

2005-11-21 11:11:11 / erdos

Vasárnap egy igen korrekt klánnal hozott össze bennünket a sors, a BIA csapatával. Kharkandon és Oilfieldsen csaptunk össze, a cél mindkét csapatnak a bekerülés a top10-be.
Kharkand
JCSR-USMC
A támadásunk gördülékenyen indult, pontot majd pontokat fogtunk és kemény test-test elleni küzdelemben, nem is inkább tudásban hanem mozgékonyságban és szervezettségben múltuk felül ellenfelünket. Mindösszesen egy pontja maradt az ellenfélnek már, ráadásul az egyik legnehezebben védhet? amikor 3 emberük is leesett a szerverr?l. Nem nyomtak pause-t, mi meg befejeztük a munkát és lepörgettük az ellenfelet. Véleményem szerint annyira körbe voltak véve a megmaradt pontjukon éas akkora technikai fölénnyel rendelkeztünk hogy a végeredmény csak minimálisan változott volna. A BIA fair hozzáálására jellemz? hogy egy szót sem szóltak ez ellen, az ? szerverükön nem a mi dolgunk ezt figyelni, tisztában voltak vele.
JCSR-MEC
A BIA igen érdekes stratégiával támadott amelynek az els? zászlónk áldozatul is esett, de sikeresen megtörtük a lendületes akciót. 2-3 pont stabilan végig a miénk volt, nem adtunk esélyt az ellenfélnek a pörgetésre.

Oilfields
Gyakorlatilag mind a két kör ugyanolyan sémában zajlott, és ez a séma ma este a JCSR taktikája volt. Folyamatosan pörgettük az ellenfelünket és esélyt sem adtunk szervezett ellenakciókra. Remek munkát végeztek a fiúk minden poszton, csak így tovább.
Mindkét körben kb +220-250 ide.

Végeredmény: 1141:437 nekünk

A BIA egy igen korrekt és remek csapat, senki se becsülje le ?ket, de ezen az estén mi voltunk a jobbak. Ezzel az eredménnyel a JCSR beverekedte magát a top10-be a 9. helyre, szép volt és gogogo JCSR!!!